Tapas buffetten

4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas buffet bestellen

U wilt gebruik maken van onze tapas buffet catering en een heerlijk tapas buffet bestellen. Bij El Mundo de las Tapas heeft u een keuze uit 7 heerlijke tapasbuffetten boordevol met de best beoordeelde tapas hapjes van 2024.

tapas buffet

Tapas buffet bezorgen

Het tapas buffet bezorgen we bij u thuis, bij uw bedrijf of op welke feestlocatie dan ook.

U kunt een tapas buffet bestellen door een keuze te maken uit één van onze heerlijke buffetten. Elk tapas buffet heeft een specifieke doelgroep en inhoud.

Het tapas buffet wordt volledig verzorgd, inclusief alle benodigdheden. Het enige waar u zelf voor moet zorgen zijn tafels waar het buffet kan worden opgebouwd.

De bezorgers bouwen het buffet netjes op uw tafels op tot een kleurrijk geheel. Ze lichten het buffet toe en geven advies over allergenen, de indeling van de tapas en hoe u het feest het prettigst en zorgeloos maakt voor uzelf.

Desgewenst kunt u ook bediening inhuren die de hele avond aanwezig is, zorgt dat alles naar wens verloopt, rondgaat met verschillende tapas en per gerecht uitleg kan geven.

Klik op een van onze tapasbuffetten en overtuig u zelf!

Prijs tapas buffet

Onze tapas buffetten zijn zorgvuldig samengesteld met de lekkerste tapas hapjes. De prijs van een tapas buffet is afhankelijk van het buffet dat u kiest en varieert tussen € 18,80 en € 25,00. 

Wat zit er allemaal bij een tapas buffet?

Onze tapasbuffetten zitten boordevol tapas. Bij ons betaalt u niet per tapa. Onafhankelijk van het aantal personen bestaat een tapas buffet uit minstens 25 verschillende tapas!

Ja, u leest het goed: Minstens VIJF-EN-TWINTIG tapas!

Dat betekent dat zowel de fijnproever als de bourgondiër, de vegetariër als de alleseter aan hun trekken komen met onze ruime, gevarieerde buffetten.

Aanvullende wensen zijn uiteraard bespreekbaar en uw uiteindelijke offerte zal hierop worden aangepast.

Naar wens verzorgen wij bijvoorbeeld ook dranken, zoals Spaans bier, wijn, cava en sangria.

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel je tapas buffet voor thuis en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor alle mannen en vrouwen die nog 49 zijn. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

Onze tapas buffetten zijn inclusief:

De warme tapas worden in chafing dishes geleverd, zodat u er de gehele avond van kunt genieten.

Door de presentatie in originele, kleurvol opgemaakte mediterrane schalen, aardewerken bakjes, en de gevarieerde samenstelling, zijn onze tapas naast zeer smakelijk ook sfeervol en gezellig.

Ontdek een gezellige en lekkere manier van ontspanning en nieuw eten.