Tapas Traiteur Aalst

4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas bestellen in Aalst

Haal de zomer in huis met de heerlijke tapas buffetten van de Nr.1 Tapas Traiteur van Aalst!

Organiseert u een Spaanse avond of een tapasfeest? Zoekt u een partycateraar en wilt tapas bestellen voor uw feest? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken.

El Mundo de las Tapas is de bekende en betrouwbare Tapas Traiteur Aalst!

Wij verzorgen tapasbuffetten voor elk denkbaar feest: Kerstborrel, teerfeest, nieuwjaarsborrel, huwelijksfeest, bedrijfsfeest, communie, verjaardag, personeelsfeest of welk feest dan ook.

el mundo de las tapas

Een buffet van El Mundo de las Tapas zit boordevol tapas en bieden voor iedereen wat wils. Zowel de fijnproever als de bourgondiër, de vegetariër als de alleseter komen met onze ruime, gevarieerde buffetten aan hun trekken

De opmaak en presentatie van de tapas zijn belangrijk, daarom gebruiken we veel verschillende kleurrijke schalen, borden en kommen en worden de tapas waar mogelijk in de vorm van een zon opgemaakt.

Door de grote diversiteit van onze tapasbuffetten is het mogelijk om een kleurrijk en smakelijk buffet te presenteren.

Tapas Traiteur Aalst

Tapas, kleine hapjes en fingerfood worden steeds populairder. Ook in Aalst zijn er steeds meer mogelijkheden om Spaanse tapas te eten.

Hoewel er geen specifiek tapasrestaurant is, bieden steeds meer restaurants de mogelijkheid om kleine gerechten, tapas te bestellen. Tapasbar Tapaloca, La Bodeguita, cocktailbar Coaster en Wijnbar Piazza zijn voorbeelden van plekken die tapas serveren.

Wilt u echter tapas bestellen voor uw feest thuis of voor uw bedrijfsfeest, dan kunt u terecht bij een gespecialiseerde tapas traiteur.

tapas traiteur aalst

El Mundo de las Tapas is geen tapasrestaurant, maar een tapascateraar die uitsluitend tapasbuffetten bezorgt bij u thuis, uw bedrijf, of op een feestlokatie. Wij zijn dus helemaal gespecialiseerd in het bereiden en bezorgen van heerlijke tapasbuffetten in Aalst en omstreken.

Onze dienstverlening in Aalst wordt hoog gewaardeerd. Men noemt betrouwbaarheid, kwaliteit en service als onze kracht. We hebben dus een naam hoog te houden en zullen ons uiterste best doen om van u een zeer tevreden klant te maken.

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel je tapas buffet voor thuis en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor alle mannen en vrouwen die nog 49 zijn. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

Een tapasbuffet wordt bij u thuis of in uw bedrijf bezorgd en netjes op uw tafels opgebouwd. De bezorgers lichten het buffet toe en geven advies over allergenen, de indeling van de tapas en hoe u het feest het prettigst en zorgeloos maakt voor uzelf.

Desgewenst kunt u ook bediening inhuren die de hele avond aanwezig is, zorgt dat alles naar wens verloopt, rondgaat met verschillende tapas en per gerecht uitleg kan geven.

Tapas bestellen in Aalst

El Mundo de las Tapas bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in Vlaanderen en Zuid-Nederland.

U kunt tapas bestellen in Aalst en wij bereiden en bezorgen uw tapas vanuit onze dichtstbijzijnde lokatie.

El Mundo de las Tapas in Vlaanderen en Nederland