Tapas Traiteur Mechelen

4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas bestellen in Mechelen

U organiseert een feest of bijeenkomst en wilt tapas bestellen? Zoek dan niet langer want El Mundo de las Tapas is de beste beoordeelde Tapas Traiteur van Mechelen.

Bij El Mundo de las Tapas kunt u heerlijke tapas bestellen voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft. Wie van onze tapasbuffetten gegeten heeft, weet waarom we de afgelopen jaren in Mechelen zo’n goede naam hebben gekregen. 

Onze tapascatering is een ware belevenis, het eten en zien van onze tapasbuffetten is een feest op zich. 

De ruime, kleurrijke, laaggeprijsde tapas buffetten zitten vol heerlijke tapas-hapjes. En we hebben een doel: het bereiden en bezorgen van de beste en lekkerste tapas hapjes van Mechelen en omstreken.

el mundo de las tapas

Bedenk dat een goede, gerenommeerde tapas traiteur u ondersteunt en met u meedenkt. Met 15 jaar ervaring in het cateren van tapas weten wij wat u van ons verwacht en kunnen we uw cateringwensen uitstekend verzorgen. 

Belangrijk hierbij is dat alles goed geregeld wordt en binnen uw budget valt. U betaalt een lagere prijs dan bij andere cateraars in Mechelen. Daarnaast bezorgen we onze tapas in Mechelen gratis, want we zitten bij u in de buurt.

De voordelen van El MUndo de las Tapas Catering:

Tapascatering in Mechelen

In Mechelen zijn diverse tapasrestaurants en tapasbarretjes te vinden, zoals tapasbar Sava, Tapas La Qia, Tapas Bar Puncho, Pintxos en tapasrestaurant Madrid Madrid. Enkele tapasrestaurants bezorgen tapas bij u, andere niet.

El Mundo de las Tapas is geen tapasrestaurant, maar een tapas cateraar die uitsluitend tapas buffetten bezorgt bij u thuis, uw bedrijf, of op een feestlocatie in Mechelen en omstreken.

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel je tapas buffet voor thuis en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor alle mannen en vrouwen die nog 49 zijn. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

Klik op een tapas buffet en overtuig u zelf!

Tapas catering in Mechelen

El Mundo de las Tapas bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in heel Vlaanderen.

Afhankelijk van de plaats van bezorging bereiden onze koks uw tapas op onze meest dichtbijzijnde lokatie.

Tapas bezorgen in Mechelen