Tapas Traiteur Antwerpen

4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas bestellen in Antwerpen

Haal de zomer in huis met de zalige tapas buffetten van de Nr.1 Tapas Traiteur van Antwerpen!

Organiseert u een Spaanse avond of een tapasfeest? Zoekt u een tapas cateraar en wilt tapas bestellen voor uw feest? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken.

El Mundo de las Tapas is de bekende en betrouwbare tapas traiteur van Antwerpen.

Wij cateren tapasbuffetten voor elk denkbaar feest: Kerstborrel, huwelijksfeest, Paasfeest, nieuwjaarsborrel, bedrijfsfeest, teerfeest, verjaardag, of welk feest dan ook.

el mundo de las tapas

Een tapas buffet van El Mundo de las Tapas zit boordevol tapas en biedt voor iedereen wat wils. Zowel de fijnproever als de bourgondier, de vegetarier als de alleseter komen met onze ruime, gevarieerde buffetten aan hun trekken.

De opmaak en presentatie van de tapas zijn belangrijk, daarom gebruiken we veel verschillende kleurrijke schalen, borden en kommen en worden de tapas waar mogelijk in de vorm van een zon opgemaakt. Door de grote diversiteit van onze tapasbuffetten is het mogelijk om een kleurrijk en smakelijk buffet te presenteren.

Tapas traiteur in Antwerpen

Tapas, kleine hapjes en fingerfood worden steeds populairder. Ook in Antwerpen zijn er steeds meer mogelijkheden om Spaanse tapas te eten. Steeds meer restaurants bieden de mogelijkheid om kleine gerechten, tapas te bestellen. De tapasbarretjes schieten als paddestoelen uit de grond en ook de tapas catering is in Antwerpen steeds populairder geworden.

In Antwerpen zijn diverse tapasrestaurants en tapasbarretjes te vinden, zoals de Tapasbar, De Negen Vaten, Como Tapas en Corazón de Melón.

tapas traiteur antwerpen

El Mundo de las Tapas is geen tapas restaurant, maar een tapas traiteur die uitsluitend tapasbuffetten bezorgt bij u thuis, uw bedrijf, of op een feestlokatie. Wij zijn dus helemaal gespecialiseerd in het bereiden en bezorgen van zalige tapas voor uw feest in Antwerpen en omstreken.

Onze dienstverlening in Antwerpen wordt hoog gewaardeerd. Men noemt betrouwbaarheid, kwaliteit en service als onze kracht. We hebben dus een naam hoog te houden en zullen ons uiterste best doen om van u een zeer tevreden klant te maken.

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel je tapas buffet voor thuis en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor alle mannen en vrouwen die nog 49 zijn. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol zalige tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

Een tapasbuffet wordt bij u thuis of in uw bedrijf bezorgd en netjes op uw tafels opgebouwd. De bezorgers lichten het buffet toe en geven advies over allergenen, de indeling van de tapas en hoe u het feest het prettigst en zorgeloos maakt voor uzelf.

Desgewenst kunt u ook bediening inhuren die de hele avond aanwezig is, zorgt dat alles naar wens verloopt, rondgaat met verschillende tapas en per gerecht uitleg kan geven.

Klik op een van onze tapas buffetten en overtuig u zelf!

Tapas catering in Antwerpen

El Mundo de las Tapas prepareert, bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in heel Vlaanderen.

Afhankelijk van de plaats van bezorging bereiden onze koks uw tapas op onze meest dichtbijzijnde lokatie.

Tapas bezorgen in Antwerpen