Tapas Traiteur Leuven

4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas bestellen Leuven

U organiseert een feest of bijeenkomst en wilt tapas bestellen Eindhoven? Zoek dan niet langer want El Mundo de las Tapas is de beste beoordeelde Tapas Traiteur van Leuven.

Bij El Mundo de las Tapas kunt u heerlijke tapasbuffetten bestellen voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of trouwerij. Wie onze buffetten gezien en geproefd heeft, weet waarom wij de populaire tapas-cateraar van Leuven zijn.

In de afgelopen jaren hebben we in Leuven en omstreken een zeer goede naam opgebouwd. Lees hieronder waarom.

Van hoofdgerecht naar tapashapjes

Het onderscheid tussen het klassieke tapasrestaurant en het “gewone” zoveel-gangendiner-restaurant is aan het vervagen. Uiteraard kunt u in Eindhoven nog altijd bij de meeste restaurants terecht voor een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert.

Vele eetgelegenheden stappen echter over op kleinere gerechten, “shared dining”, hapjes of tapas. Uit een onderzoek van Natuur & Milieu (2019) blijkt dat de restaurants van morgen kleinere porties serveren. De menukaarten met kleine gerechtjes zijn enorm populair.

Ook bij feesten en partijen wordt steeds vaker gekozen voor de smakelijke en gezellige tapas. De kleine lekkere hapjes zijn ideaal voor verjaardagen, bruiloften en bedrijfsfeesten in het bijzonder.

U kunt veel verschillende hapjes aanbieden zonder dat alle gasten aan tafel hoeven te zitten en uitgebreid servies en bestek nodig hebben. 

Een tapas buffet biedt voor eenieder wat wils. Gasten kunnen verschillende hapjes proberen en hoeven zich niet beperkt te voelen tot het kiezen van één gerecht. De tapasbeleving is daarbij uiteraard belangrijk: zonnig, vrolijk, lekker en gezellig.

tapas traiteur leuven

Tapas Traiteur Leuven

De groei van het aantal tapasrestaurants en tapasbarretjes in Leuven toont aan hoe populair tapas in Leuven zijn. Bekende lokale troeven zijn Tapas Bar Los Flamencos, tapasrestaurant Pronto Tapas, De 3 Tonghen, tapasbar Belgaleiro, Zappaz en Sud Sud Bistro. Enkele van deze tapasrestaurants bezorgen tapas bij u, andere niet.

Bij El Mundo de las Tapas kunt u geen tapas eten in het restaurant, maar alleen tapas bestellen. We zijn een tapas cateraar die uitsluitend tapasbuffetten bezorgt bij u thuis, uw bedrijf, of op een feestlokatie.

Feest-catering dus en helemaal gespecialiseerd in het bereiden en bezorgen van heerlijke tapasbuffetten.

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel je tapas buffet voor thuis en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor alle mannen en vrouwen die nog 49 zijn. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

Klik op een van onze tapasbuffetten en overtuig u zelf!

De bovenstaande tapasbuffetten zijn onze veelgevraagde standaard buffetten. Naar wens zijn deze aanpasbaar. Als ervaren, betrouwbare cateraar denken we met u mee en naar wensen kunnen we u ondersteunen tijdens uw bijeenkomst of feest.

Met 15 jaar ervaring in het cateren van tapas weten wij wat u van ons verwacht en kunnen we uw cateringwensen uitstekend verzorgen.

Belangrijk hierbij is dat alles goed geregeld wordt en binnen uw budget valt. Bij El Mundo de las Tapas betaalt een lagere prijs dan bij andere tapas cateraars in Leuven. 

Daarnaast bezorgen we onze tapas in Leuven en omstreken gratis, want we zitten bij u in de buurt.

Tapas bezorgen in Leuven

El Mundo de las Tapas bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in Vlaanderen en Nederland. 

U kunt tapas bestellen in Leuven en omstreken en wij bereiden en bezorgen uw tapas vanuit onze dichtstbijzijnde lokatie.

El Mundo de las Tapas in Vlaanderen en Nederland